De scherpste prijzen Voldoende parkeergelegenheid Snelle service De grootste in de regio!

Vuurwerkjacht

In december begint onze vuurwerkJACHT weer. Was jij vorig jaar ook hard aan het nadenken over de hints? Liet jij je niet tegenhouden door weer en wind? Doe dan dit jaar weer mee! Dit jaar maak je weer kans op mooie prijzen tijdens onze vuurwerkJACHT winactie!

IFrame

Wat is de vuurwerkJACHT?

De vuurwerkJACHT is een terugkerende winactie die in december loopt. Wij plakken een sticker ergens in de regio. De stickers kunnen overal op zitten, lantaarnpalen, bankjes, prullenbakken; houd je ogen dus goed open als je op zoek gaat! Door middel van hints die wij op onze vuurwerk Facebook pagina delen wordt de locatie van de sticker steeds duidelijker. De eerste die de sticker vindt wint!

Hoe werkt het?

Tijdens de vuurwerkJACHT plakken wij stickers in Zoetermeer en regio. Telkens als er een sticker is geplakt delen wij hints op Facebook, één hint per dag, tot de sticker door een van jullie is gevonden. Kraak jij de hints en vind je de sticker als eerste? Deel dan een foto van de sticker onder de laatste hint (zorg dat de code duidelijk leesbaar is) en win! Vergeet niet de sticker daarna mee te nemen zodat er geen verwarring kan ontstaan.

De hints

De hints kunnen foto's van de omgeving zijn, maar ook hints met betrekking tot een straatnaam, wijk of een gebouw in de buurt. Door alle hints te ontrafelen en met elkaar te combineren kom je steeds dichter bij de locatie van de sticker.

Regels

  • Wij plakken één sticker per keer. Nadat deze is gevonden plakken wij de volgende sticker.
  • Om de sticker te vinden hoef je NIET over hekken te klimmen of over privéterrein te lopen. De sticker zit geplakt op een openbare plek.
  • Als je de sticker vindt, plaats dan een foto van de sticker op onze Facebook pagina onder de laatste hint. Zorg dat de code duidelijk leesbaar is.
  • Verwijder de sticker als je de foto hebt gemaakt om verwarring te voorkomen.
  • Wij nemen contact op met de winnaar met betrekking tot de prijs. De prijs dient opgehaald te worden in onze winkel.
  • Als je in 2019 een sticker hebt gevonden ben je uitgesloten voor de winst van een volgende sticker. Iedereen mag één keer winnen.
  • De beelden uit het promotiefilmpje bevatten geen hints. De hints worden duidelijk aangegeven op Facebook.


Meedoen

Volg ons op onze vuurwerk Facebookpagina om op te hoogte te blijven van onze actie en om mee te doen! Veel succes!